VIDEO/FOTO Sâni la vedere şi poziţii provocatoare. Imaginile pe care mămica Cristina Spătar le-ar vrea şterse de pe Internet

29 august 2013 17:38   Actualitate
Ultima actualizare:

Cunoscută la începutul anilor 2000 drept "Regina R&B", Cristina Spătar a decis să rărească apariţiile în public şi să se dedice familiei după ce s-a măritat şi a devenit mamă a doi copii.

O dată cu noul statut, Cristina a început să aleagă ţinute mult mai elegante şi ceva mai sobre. Chiar dacă nu a renunţat complet la fustele scurte sau la decolteuri, cântăreaţa a optat să renunţe la apariţiile în haine extrem de provocatoare sau şedinţele foto în care poza fără sutien, pe care acum le-ar vrea date uitării.

Considerată una dintre cele mai incitante apariţii din showbiz, Cristina a devenit un nume important în muzica R&B autohtonă cu piese precum "Tu eşti viaţa mea" sau "Fără egal", melodii care au urcat sus în clasamentele muzicale ale începutului de ani 2000.

În 2008, vedeta s-a căsătorit cu omul de afaceri Alin Ionescu, care i-a dat cadou de nuntă un inel de 40.000 de euro.

Cristina şi-a dorit enorm să devină mamă, dar acest lucru nu s-a întâmplat decât după tratamente lungi şi costisitoare. Ea şi soţul ei au doi copii, Albert, născut în 2009 şi Aida Maria, care a venit pe lume în 2012.

Mai multe