Sora Minodorei face nuntă cu fast. Iată ce artişti importanţi vin la eveniment!

1 septembrie 2013 17:41   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi importantă duminică, 8 septembrie, pentru Minodora, dar mai ales pentru familia ei. Oana, sora cântăreţei de muzică de petrecere, se căsătoreşte cu un afacerist de origine italiană, după o relaţie de 12 ani.

Cei doi au împreună şi o fetiţă, în vârstă de 11 ani. Petrecerea de după nuntă va avea loc în Constanţa, mai exact la un luxos restaurant din Mamaia. Pentru că Oana nu îi este doar soră, ci şi cea mai bună prietenă, Minodora a avut grijă să facă din ziua nunţii cea mai specială din viaţa acesteia.

Astfel, artista i-a făcut cadou surorii sale rochia de mireasă, pe care au ales-o împreună şi îi va aduce artiştii preferaţi să-i cânte în ziua cea mare.

Oana şi Minodora  seamănă leit

„Rochia de mireasă este un dar de la mine, am ales-o împreună. La nunta Oanei va cânta Vali Vijelie, dar şi un solist foarte îndrăgit de noi, Fuego. Bineînţeles, este invitat şi naşul meu, Adrian Minune", a declarat Minodora.

La nunta Oanei, care trebuia iniţial să aibă loc pe 22 septembrie, era invitat şi Mihai Trăistariu, dar acesta nu mai poate onora invitaţia, după ce data evenimentului a fost modificată. 

Mai multe