Teo Trandafir, cuvinte emoţionante despre omul care a salvat-o de la moarte: « Cu un adevărat conducător de oşti, mergi după el oriunde»

3 septembrie 2013 21:00   Actualitate
Ultima actualizare:

Teo Trandafir a fost invitată în emisiunea nocturnă de la Kanal D, unde şi-a deschis sufletul în faţa telespectatorilor WOWbiz. Prezentatoarea tv a vorbit pentru prima dată despre omul care i-a salvat viaţa, Adrian Sârbu.

Teo şi-a început povestea relaţiei ei cu Adrian Sârbu şi a explicat că nu a avut niciodată o ceartă cu acesta, unul dintre prietenii ei adevăraţi.

"Nu m-am certat niciodată cu Adrian Sârbu. Relaţia noastră a avut, are şi va avea perioadele ei. Am învăţat foarte multe de la el. Mi-a demonstrat însă că prietenul adevărat nu te lasă la greu. Nu am vorbit nişte ani şi în toată acea perioadă nu a trecut dimineaţă fără să mă întreb unde sunt, încotro mă îndrept şi ce am făcut", a mărturisit aceasta.

Teo Trandafir a vorbit despre Adrian Sârbu, omul care i-a salvat viaţa (captură: WOWbiz)

Prezentatoarea tv şi-a amintit cum s-a reîntâlnit cu Adrian Sârbu şi cât de important a fost rolul acestuia în viaţa ei, cât de mult a luptat omul de afaceri pentru a o salva de la moarte.

"La un moment dat eram pe un pat de spital şi a apărut el, ca o apariţie. Ştiam că s-a terminat, că nu mai am şanse mari de supravieţuire. A apărut lângă mine şi după ce am vorbit, i-am spus că dacă vreodată aş fi ştiut că vom avea aceste conversaţii, aş fi râs. Atunci mi-a spus simplu: «Râzi pentru mine, Teo»

Când şi-a amintit cât de mult a însemnat Adrian Sârbu în viaţa ei, Teo Trandafir a avut ochii plini de lacrimi (captură: WOWbiz)

Dacă ai pe cineva care să te cunoască şi să se uite în ochii tăi cu flacără şi să îţi spună că te vei ridica de acolo, o poţi face. Cu un adevărat conducător de oşti, mergi după el oriunde, mâncând nori. Nimic nu mai contează, te duci după el oriunde. El mi-a spus că ieşim noi de acolo. Acest noi a făcut mai mult decât orice", a declarat aceasta.

Teo a povestit cum l-a cunoscut pe Sârbu şi cât de mult i-a influenţat acesta cariera.

Teo şi-a deschis sufletul în faţa telespectatorilor WOWbiz (captură: WOWbiz)

"Eram prin 94 când încercam să fac oamenii să râdă la radio. Nu mi-a ieşit din prima, am mai încerat şi nici atunci nu mi-a ieşit. La un moment dat, o colegă de-a mea a plecat la o nuntă şi eu a trebuit să fac ştirile de divertisment în locul ei. Nu mai făcusem niciodată asta. După ce am făcut ştirile, am auzit pe staţie: «Cine a făcut ştirile? Ai vreo dovadă că tu le-ai scris? Te aştept jos în cinci minute»

Adrian Sârbu i-a schimbat viaţa lui Teo

Am coborât şi m-a introdus în biroul lui, unde m-a întrebat dacă ştiu să trăiesc. Am răspuns că nu şi mi-a dictat cuvânt cu cuvânt tot ce trebuia să ştiu despre absolut orice", a spus vedeta.

Mai multe