FOTO EXCLUSIV Adrian Sârbu a vrăjit o blondă la Cirque du Soleil. Au ieşit ultimii, aşteptând să plece presa

5 septembrie 2013 22:06   Actualitate
Ultima actualizare:

Primul spectacol intitulat Alegria oferit de Cirque du Soleil, joi seară la Romexpo, a strâns mai multe personalităţi autohtone. Printre aceştia, premierul Victor Ponta, Adrian Sârbu şi Ilie Năstase.

Adrian Sârbu, fostul boss de la Pro TV, şi-a făcut apariţia la braţul unei blonde la primul spectacol susţinut de compania Circque du Soleil la Bucureşti. Cu toate că înainte nu frecventa manifestările de pe plaiurile mioritice, fiind o apariţie rară, iată că de când şi-a dat demisia din funcţia pe care o ocupa la CME, compania-mamă a trustului Pro, se pare că a început să-i placă să iasă la diverse evenimente.

În pauza spectacolului Alegria, "tăticul" Pro TV a salutat mai multe persoane din jurul său şi s-a conversat, preţ de câteva minute, cu Ilie Năstase şi soţia acestuia, Brigitte, apoi s-a aşezat lângă blonda cu care venise.

La plecare, Sârbu a aşteptat să se golească sala şi abia după aceea a ieşit din incinta cupolei de la Romexpo, pentru a evita presa.

Fotoreporterii Click! L-au surprins pe Adrian Sârbu în clipa în care se îndrepta spre ieşire. Întotdeauna galant cu femeile, după cum se vorbeşte prin târg, Adrian Sârbu şi-a ajutat partenera blondă să îmbrace o haină, apoi au plecat împreună aşa cum au venit, la braţ.

Scrisorile lui Stanca: Dragă Adrian Sârbu...

Teo Trandafir, cuvinte emoţionante despre omul care a salvat-o de la moarte

Ponta a venit cu Daciana şi fetiţa

Premierul Victor Ponta a stat în faţă, pe primul rând şi a venit împreună cu Daciana Sârbu şi fetiţa lor. Micuţa a savurat întreg spectacolul, care i s-a părut fascinant de la costume la momentele susţinute de acrobaţi.

În apropiere s-a aflat şi Bobby Păunescu, care a conversat întruna cu o domnişoară.

Spectacolul Cirque du Soleil a lăsat o frumoasă amintire celor care au venit să-i vadă pe cei 55 de acrobaţi, acompaniaţi live de 15 muzicieni, într-un spectacol uimitor de lumini, costume colorate, atletism şi artă. Amestecul impresionant de îndemânare, forţă şi viteză combinate cu acrobaţii uluitoare a stârnit ropote de aplauze. Pe 5, 6 şi 7 septembrie mai are loc câte o reprezentaţie, tot înincinta Romexpo.

Mai multe