Constatin Enceanu şi-a creştinat nepoţica! Petrecerea de botez a fost un adevărat spectacol!

18 noiembrie 2013 15:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Weekend-ul acesta a fost sărbătaore în familia lui Constantin Enceanu. Artistul şi-a botezat nepoţica iar petrecerea de după creştinare a fost un adevărat spectacol.

A trecut prin clipe emoţionante când şi-a ţinut pentru prima dată nepoata în braţe, iar duminică s-a repetat momentul, la creştinarea micuţei. La trei luni, Ştefania Sofia, le-a dat emoţii părinţilor ei, dar şi bunicilor, la biserică.

După ce a fost cufundată în cristelniţăi, aceştia au lăcrimat de emoţii, însă la petrecerea de după creştinare, familia s-a veselit pe cinste. La un restaurant select din Craiova, cei peste  200 de invitaţi s-au distrat pe cinste alături de artişti de seamă, precum maetsrul Nicolae Botgros şi Orchestra Lăutarii din Chişinău, Niculina Stoican sau Mariana Ionescu Căpitănescu. Socrul mic i-a făcut o surpriză ginerelui şi i-a adus la petrecere pe Viorica şi Ioniţă de la Clejani, care au făcut un show pe cinste.

Bunicul Enceanu a cântat şi el piese emoţionante iar bunul său prieten, Petrică Mâţu Stoian nu a lăsat petrecăreţii să stea pe scaune. Andreea Bălan a fost şi ea prezentă şi i-a cântat artistului o piesă celebră "Moşule, ce tânăr eşti!".

Invitaţii s-au ospătat cu bucate alese, măncăruri specifice zonei şi viţeluşi la proţap, iar la sfârşit s-au delectat cu un tort impresionant, cu trei etaje.

Mai multe