O puştoaică l-a cucerit pe actorul Radu Gheorghe! Vezi despre cine e vorba

18 noiembrie 2013 16:14   Actualitate
Ultima actualizare:

Andra Gogan, cantareata care in urma cu 4 ani intra in Cartea Recordurilor pentru Cel mai lung concert live sustinut de un copil, a participat de curand la concursul "Folk fara varsta" organizat de Radio Romania impreuna cu Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti.

Adolescenta de 15 ani a avut parte de o dubla bucurie: a luat locul I pentru interpretare si a cantat impreuna cu actorul si interpretul Radu Gheorghe. Acesta a remarcat-o in public in timpul recitalului sau si a invitat-o pe scena sa cante impreuna piesa "Broasca testoasa".

Andra l-a uimit pe Radu Gheorghe cu dictia de care a dat dovada interpretand fara repros refrenul greu descifrabil de multi - "Hai li, hai lo... Ciub daga lig dag lo..." Andra Gogan a devenit cunoscuta datorita melodiei "Nu mi-e frica de bau-bau" cu care au crescut multe generatii de copii, a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a cantat live 3 ore si jumatate, 55 de piese, si cu vocea ei da viata unor personaje celebre de la Disney Junior ("Doctorita Plusica" si "Printesa Sofia")

Mai multe