Monica Gabor şi-a pus biserica în cap. Cum a păcătuit vedeta în faţa preoţilor!

19 noiembrie 2013 6:12   Actualitate
Ultima actualizare:

După o perioadă tumultoasă, Monica Gabor pare că şi-a găsit liniştea. Din ultimele poye publicate pe contul ei de socializare, fosta doamnă Columbeanu şi-ar fi oficializat relaţia cu iubitul ei chinez, Mr. Pink. Dacă chiar a făcut acest pas, preoţii dezaprobă gestul ei. 

Încă afectată de pierderea mamei ei, Monica Gabor încearcă să meargă mai departe. Ea a lăsat de înţeles că s-ar fi logodot cu iubitul chinez, Mr. Pink, eveniment care chiar ea îl anunţase pentru acest an, însă tragica dispariţie a  Veronicăi Bulai i-a dat planurile peste cap.

"Nu e indicat ca după piederea unei rude de gradul 1 să faci logodna mai devreme de trei luni, la noi în Moldova aşa se procedează. Din câte ştiu, doamna despre care îmi spuneţi a suferit foarte tare după pierderea mamei ei, aşa că această logodnă arată că a depăşit această suferinţă. Pare un fel de «Morţii cu morţii şi viii cu viii», cum se spune în popor. În tot cazul, nu e cuviincios...", a declarat, pentru ziarulring.ro, părintele Gheorghe Bogdan.

Surse din preajma Monicăi susţin pentru "Ring"că inelul de logodnă afişat de vedetă în pozele postate pe contul ei de socializare nu ar avea o altă semnificaţie decât aceea de accesoriu. "Monica îşi doreşte foarte tare să oficializeze relaţia cu iubitul ei pentru că, într-adevăr, îl iubeşte, dar şi pentru că îşi doreşte un plus de siguranţă. Dar eu nu cred că e vorba, deocamdată, de o logodnă, ne-ar fi spus cu siguranţă acest lucru", a declarat o apropiată a vedetei.

Zvonurile referitoare la logodna Monicăi cu Mr. Pink nu au apărut acum, ci încă din luna august când presa a relatat despre faptul că vedeta ar fi primit inelul cu pricina de la iubitul ei. Mai mult chiar, la sfârşitul lunii septembrie, însuşi tatăl Monicăi a declarat, într-o emisiune a Antenei 1, că fiica lui s-ar fi logodit la Las Vegas şi chiar că ar fi însărcinată.

Mai multe