Mihaela Rădulescu lămureşte legătura cu escrocul de pe Facebook: «Îmi pare rău că vorbim de un neica nimeni»

19 noiembrie 2013 15:52   Actualitate
Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a fost escrocată de un bărbat care a contactat-o pe Facebook cu o poveste emoţionantă, iar vedeta nu a rezistat şi l-a ajutat cu bani.

Deşi a preferat să păstreze tăcerea cu excepţia unei postări în care îşi avertiza prietenii să nu îl creadă, Mihaela a acceptat să vorbească despre bărbat la emisiunea lui Cătălin Măruţă. Fosta prezentatoare a subliniat că nu a exista nicio relaţie mai serioasă între ei şi că l-a văzut o singură dată.

"Îmi pare rău că vorbim de un neica nimeni. El doreşte să fie cunoscut, era unul dintre cei 100.000 de oameni cu care vorbesc pe Facebook. M-a trezit cu el peste mine, când am fost la emisiunea lui Teo, a venit cu un buchet de flori. E un impostor. Nu exista nicio legătură între noi. A păcălit multe doamne cu nişte texte penibile. A fost o greşeală. Sunt o femeie în toate minţile, nu am cum să am o idilă pe pagina mea de Facebook. Dani e bine mersi acasă, nu am nevoie de bărbaţi", a explicat Mihaela.

Diva nu vrea nici să meargă la poliţie, deşi îi pare rău că a pierdut 1.000 de euro care ar fi putut fi folosiţi cu alt scop: "În viaţa mea nu o să promovez un impostor. Nu pot să îmi pierd vremea cu aşa ceva, să mă duc la poliţie să le spun că am dat bani unuia. Cum mi-am dat seama că nu are urmă de caracter, ştiu că nu o să recuperez banii".

«Escrocul» Mihaelei Rădulescu, decizie crucială! «Aştept să se liniştească apele şi apoi...»

Mai multe