Ce trebuie să facă Zăvo ca să scape de datoria pe care o are la Pepe!

20 noiembrie 2013 5:53   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi au divorţat, Oana Zăvoranu nu şi-a încheiat toate socotelile cu Pepe. Bruneta trebuie să-i plătească fostului soţ o datorie mai veche, bani pe care cântăreţul i-a câştigat în urma unui proces cu vedeta.

În urma procesului dintre cei doi, Oana trebuie să-i plătească lui Pepe 10.000 de lei, daune morale, bani pe care artistul a declarat public că-i va dona, scrie ziarulring.ro.

"Nu am să-i plătesc lui nimic. În faţa camerelor de filmat s-a lăudat că nu are nevoie de un leu, sunt pentru săraci. De două luni aştept să-mi trimită contul azilului sau orfelinatului unde s-a hotărât să-i doneze, dar nu vrea.

Minte că doreşte bani pentru copii, în şapte ani de relaţie nu a dus o portocală vreunui sărac. Nici măcar nu şi-a plătit taxele de timbru către stat, cei 3.500 de lei", a declarat Oana Zăvoranu pentru "Ring".

În replică, artistul a declarat că ar putea să o "ierte" pe fosta soţie de această datorie dacă ea va recunoaşte public că nu are cu ce să plătească.

"Nu am o înţelegere cu Oana să fac ce vrea ea cu banii. Am spus că o să-i donez dacă voi câştiga, dar deocamdată trebuie să-mi facă transferul în contul personal. Nu mi-a dat banii încă, sper să-i aibă. Să recunoască public că nu are bani şi o înţeleg. Nu pot să o execut silit. Ce să-i iau, că nu are nimic! Nici maşină, nici casă", a declarat Pepe pentru aceeaşi sursă.

Mai multe