FOTO Elena Băsescu, în Parlamentul European cu micuţa Sofia. Cum au reacţionat parlamentarii

20 noiembrie 2013 7:08   Actualitate
Ultima actualizare:

Mezina preşedintelui Traian Băsescu şi-a reluat activitatea profesională şi s-a gândit să le-o prezinte pe micuţa Sofia şi colegilor ei din Parlamentul European. Se pare că nepoţica preşedintelui i-a cucerit pe demnitari, care nu s-au arătat deloc deranjaţi de gestul Elenei Băsescu.

Fiica cea mică a preşedintelui a postat pe o reţea de socializare un album de fotografii intitulat „Înapoi la muncă", în care a postat mai multe imagini cu ea şi cu fiica ei, Sofia, în Parlamentul European. Elena s-a gândit să le ofere şi câteva explicaţii prietenilor ei virtuali aşa că le-a spus:

"De luni, am revenit la muncă după o pauză de două luni. Insa nu ma pot desparti de Sofia, aşa că am luat-o cu mine. Acestea sunt primele poze ale sale de la #Strasbourg. Mulţumesc mult tuturor colegilor mei din Parlamentul European pentru primirea foarte călduroasă pe care ne-au făcut-o mie şi Sofiei. I-am simţit alături de mine într-un moment foarte important şi asta a făcut întoarcerea la lucru mult mai uşoară."

Se pare că Sofia moşteneşte carisma bunicului ei, Traian Băsescu, şi i-a cucerit pur şi simplu pe colegii mamei ei. Parlamentarii au venit pe rând să o vadă pe micuţă, iar zâmbetele de pe feţele lor arată cât de mult le-a plăcut "vizita" acesteia.

(foto: facebook)

Şi ele au adus bebeluşii în Parlament

Acum patru ani, când a născut, eurodeputata daneză Hanne Dahl nu a vrut să lipsească de la şedinţa Parlamentului European, aşa că a venit cu bebeluşul în braţe. Politiciana a participat la discuţiile în plen şi la vot, copilul fiind aşezat comod chiar pe masa de lucru din sala de şedinţe. Colegii ei s-au amuzat când copilul a început să plângă, dar au continuat să voteze.

2009- Hanne Dahl şi-a aşezat bebeluşul pe masa de lucru

2010- Licia Ronzulli a votat cu copilul în braţe

În 2010, Licia Ronzulli, eurodeputat italian, a venit cu fetiţa Victoria, în vârstă de numai o lună, în Parlamentul European. Ca să poată vota, şi-a prins bebeluşul la piept cu o eşarfă. Fetiţa are acum trei anişori şi a venit din nou în sala de plen de la Strasbourg.

FOTO Ce drăgălaşă e fetiţa Elenei Băsescu! Uite gestul preşedintelui care demonstrează cât e de mândru de nepoţica lui

Care este semnificaţia numelui ales de Elena Băsescu pentru fetiţa sa

Elena Băsescu, în scandal cu Mihai de la Hi-Q: «Dimineaţa e deputat, seara este cântăreţ»

Mai multe