EXCLUSIV FOTO Ce mai face «blonda lui Iri»? Uite ce mult a slăbit Mariana Roşca!

20 noiembrie 2013 10:29   Actualitate
Ultima actualizare:

A lăsat în urmă trecutul şi viaţa din Liban şi de câteva luni s-a întors în România, unde are de gând să şi rămână. «Blonda lui Iri», aşa cum este cunoscută Mariana Roşca, în peisajul monden, a ţinut o dietă drastică, dar care a dat rezultate spectaculoase.

Mariana Roşca (34 de ani) afişează o siluetă de invidiat după ce luni bune s-a aflat la regim. "Blonda lui Iri" şi-a dorit mult să slăbească şi a reuşit ca din primăvară şi până acum să topească kilogramele în plus.

Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o pe cea care susţine că i-a sucit minţile lui Irinel Columbeanu, la cumpărături, la un hipermarket din Capitală. Fără strop de machiaj, Mariana Roşca a întors privirile multor bărbaţi, deşi nu mai este o adolescentă.

"Am venit în ţară de câteva luni şi m-am stabilit aici. Este adevărat că nu m-am schimbat foarte mult, dar sunt fericită că am reuşit să slăbesc. Am dat jos opt kilograme şi încerc să mă menţin", a povestit Mariana Roşca pentru Click!.

Aflată în compania unei prietene, sexoasa blondă s-a urcat la volanul luxosului său autoturism, pregătită să savureze o prăjitură. Nu de alta, dar acum, silueta îi permite să mai facă mici escapade culinare.

Mariana Roşca este originară din Iaşi şi a venit la Bucuresti la vârsta de 16 ani, unde s-a angajat ca stripteusă într-un bar. A plecat în Austria să danseze, însă viaţa ei s-a schimbat radical când a cunoscut un libanez, devenind din dansatoare femeie de afaceri. Mariana Roşca organiza partide de vânătoare la care participau afacerişti străini. Blonda a intrat în atenţia presei după ce a dezvăluit că fostul soţ al Monicăi Gabor i-ar fi făcut avansuri şi ar fi sărutat-o la subraţ.

Mai multe