EXCLUSIV Horia Moculescu o să ia foc! Nidia, însărcinată în două luni cu fostul iubit al Marianei?

20 noiembrie 2013 12:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Până mai ieri era gata să-şi ia viaţa pentru mama ei, iar acum se pregăteşte să devină tătic cu fiica! Cristi Marin s-a iubit cu Mariana Moculescu şi a lăsat-o însărcinată pe Nidia. Cam acesta ar fi rezumatul romanul de dragoste, al cărui protagonist este bărbatul care le-a pus inima pe jar femeilor din familia Moculescu. 

S-au iubit şi şi-au spălat rufele în public, la televizor, s-au certat şi s-au împăcat, dar până la urmă drumurile lor s-au separat. Cristi Marin şi Mariana Moculescu au trăit o poveste de dragoste timp de trei ani şi jumătate, însă se pare că iubitului Marianei i-a căzut cu tronc şi fiica actriţei.

Fermecat de Nidia, Cristi nu a rămas indiferent la avansurile tinerei şi i-a răspuns cu aceeaşi monedă. A fost doar o chestiune de timp până ce fosta soţie a compozitorului a aflat că cei doi au o idilă şi a urmat o despărţire cu scandal, mai ceva ca-n telenovele.

Cum bărbatul a fost părăsit, nu i-a mai rămas decât să-şi continue relaţia pe care o începuse cu Nidia, ceea ce a şi făcut. De curând, însă, între Cristi Marin şi Nidia au ieşit scântei, după ce bărbatul l-a jignit într-o postare pe Facebook pe Horia Moculescu, iar tânăra a sărit în apărarea tatălui.

După ce s-au făcut reciproc albie de porci, Cristi şi Nidia au lăsat la o parte neînţelegerile, pentru că se pregătesc se pare să devină părinţi. Fiica compozitorului l-a anunţat pe fostul iubit al mamei ei că este însărcinată în două luni. În faţa unei astfel de veşti, Cristi Marin aproape că a rămas fără cuvinte, însă suţine că este pregătit să devină tătic.

"Nidia m-a anunţat că este gravidă şi mi-a trimis şi dovada, un test de sarcină, pozitiv. Probabil că va veni să locuiască la mine. Eu m-am oferit să o primesc şi pe Mariana, mai ales acum că a rămas fără casă!

Pe ea o să o rog să fie bona copilului. Sunt pregătit să îmi întemeiez o familie şi să schimb scutece. Deja m-am obişnuit cu ideea. Îmi doresc să fie băieţel şi să-l cheme Alin", ne-a declarat Cristi Marin.  

Bărbatul susţine că Nidia nu s-ar afla pentru prima dată în ipostaza de viitoare mămică. Anul trecut, ea a rămas însărcinată cu Cristi Marin, însă ar fi făcut avort. 

Citeşte şi:

EXCLUSIV Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, a vrut să se sinucidă?

EXCLUSIV Uite-o pe Mariana Moculescu la videochat: «Îi place să fie privită când face sex»

Cristi Marin nu se lasă! O înjură şi o face praf pe Nidia Moculescu

Mai multe