Avea jumătate de tonă şi medicii îi mai dădeau un an de trăit! A slăbit 376 de kilograme

20 noiembrie 2013 14:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Cântărea 466 de kilograme şi era pe moarte în ianuarie 2012! Mayra Rosales, de 32 de ani, şi-a schimbat complet regimul alimentar după ce a suferit o intervenţie chirurgicală şi acum are numai 90 de kilograme.

Povestea Mayrei Rosales din Houston, Texas, care şi-a luat asupra ei o crimă pe care nu a comis-o numai să-şi salveze sora, continuă să uimească lumea.

În 2012, pe când era cercetată pentru uciderea nepotului său Eliseo, de doi ani, avea greutatea de aproape o jumătate de tonă şi medicii nu-i mai dădeau mai mult de un an de trăit. Suferea de pneumonie şi era nevoie de zece bărbaţi şi o ambulanţă foarte mare să fie dusă la spital. Iniţial a declarat că şi-a ucis nepoţelul, rostogolindu-se din greşeală peste el.

În realitate acesta fusese ucis în bătaie de sora ei, Jaime, propria lui mamă. Mayra voia s-o scape pe criminală de puşcărie, fiindcă mai avea şi alţi copii. Însă legiştii au dovedit că micuţul a fost ucis din cauza unor lovituri, nu prin sufocare.

Mayra şi-a dat seama atunci că trebuie să spună adevărul şi s-a hotărât să-şi schimbe cu totul viaţa. Sora ei a intrat la închisoare, nu mai avea cine s-o îngrijească. A cerut ajutorul medicilor şi a reuşit să slăbească în mod miraculos în mai puţin de doi ani.

Aşa arată Mayra Rosales acum

Mai multe