Doiniţa Oancea a aflat cine i-a furat bijuteriile din propria casă! Era o persoană pe care nu a bănuit-o nicio clipă

20 noiembrie 2013 16:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Doiniţa Oancea a fost jefuită în vară, când i-au dispărut bijuterii de aur în valoare de 10.000 de euro. Şocul a fost imens pentru mama actriţei, mai ales că bunurile au dispărut chiar din casa în care stătea, iar majoritatea aveau valoare sentimentală.

Spre groaza ei, Doiniţa a descoperit că persoana care i-a furat bijuteriile era o femeie de 40 şi ceva de ani pe care mama ei o primise în gazdă şi care părea o doamnă de încredere.Vedeta a povestit că a început să o bănuiască în momentul în care a observat că mai fusese în camera ei, unde se aflau bijuteriile şi că un inel făcut cadou chiar de femeie nu lipsea.

"Mi s-a părut o persoană foarte deschisă, foarte de treabă, Am crezut ce mi-a spus, că lucrează ca psiholog, că e la un centru pentru persoane care au probleme cu drogurile. Mama a găsit-o printr-un anunţ, de asta am venit, pentru că a mai stat prin diverse locuri. Nu ne-am fi dat seama de asta până când au dispărut toate bijuteriile. Mi-a dat de bănuit când am văzut că un inel care părea de aur de-al maică-mii, făcut cadou de doamnă, nu fusese furat", a mărturisit Doiniţa la emisiunea lui Cătălin Măruţă.

Bănuila a devenit siguranţă când bruneta a descoperit mi multe inele furate într-un amanet din apropierea casei. Când i-a arătat vânzătoarei o poză cu femeia care se afla în gazdă, aceasta i-a confirmat că doamna respectivă venise cu bijuteriile.

"Am fost într-un amanet care e foarte aproape de casa mea. Am văzut un inel care semăna cu un inel de-al mamei mele şi mi s-a făcut rău. Am început să plâng. Am întrebat-o pe vânzătoare cine l-a lăsat, i-am arătat poza doamnei, mi-a spus că ea. Fiind la vânzare era acolo de o lună, deci ea a luat lucruri din casă de cum s-a mutat la noi. Am vrut să recuperez bunurile de la amanet, dar a doua zi când m-am dus nu mai erau acolo, am depus plângere împotriva casei de amanet. Restul bijuteriilor le-am recuperat", a mai adăugat Doiniţa.

Cu toate că femeia a recunoscut că ea a furat bunurile, momentan nu se află în arest, iar Doiniţa nu ştie exact ce se va întâmpla: "A fost obligată să recunoască. Ea este liberă acum, e un dosar, nu ştiu să vă zic acum ce o să se întâmple".

Mai multe