FOTO EXCLUSIV Nervi la parastasul lui Şerban Ionescu! Fiul actorului a sărit la bătaie

21 noiembrie 2013 11:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Zi tristă şi foarte tensionată în familia regretatului actor Şerban Ionescu.

Carol, fiul maestrului, a fost protagonistul unui episod destul de urât. Tânărul de 18 ani şi-a pierdut cumpătul chiar în ziua în care comemorează un an de la pierderea tatălui său.

Copleşit probabil de emoţii, Carol a cedat nervos şi a sărit să-l bată pe fotograful Click!, imediat după slujba de pomenire care a avut loc la o biserică de pe Strada Batiştei. După ceremonia religioasă, Magda Catone şi fiul său au plecat spre cimitirul Bellu, dar au făcut un popas în zona Teatrului Naţional pentru a muta câteva bagaje dintr-o maşină în alta.

În acel moment s-a produs incidentul. Carol şi-a ieşit din fire şi a sărit pur şi simplu la gâtul fotografului, fiind cu greu calmat de mama sa. Carol s-a lansat într-o serie de înjurături şi a încercat să-i smulgă aparatul din mâini fotografului nostru. "Plecaţi, lăsaţi-ne în pace!, Ştege pozele, în morţii mă..."

Magda Catone şi rudele prezente la parastas au făcut tot posibilul să aplaneze conflictul. "Carol, lasă-i în pace, vino aici!", striga speriată Magda Catone. A fost nevoie însă şi de intervenţia unui bărbat din grupul lui Carol, pentru a-l lua cu forţa pe pe băiat şi pentru a-l conduce spre scara unui bloc pentru a-l calma.

Magda Catone a strigat la fiul său să se liniştească

Pentru că vorbele nu au fost de ajuns pentru a-l calma pe Carol, unul dintre bărbaţii care-l însoţeau l-a apucat ferm de mână şi l-a oprit. Băiatul părea pornit să sară la fotoreporterul nostru ca să-i ia aparatul de fotografiat

Mai multe