«Copiii mei se vor bucura de maşina de la Click!»

21 noiembrie 2013 21:09   Actualitate
Ultima actualizare:

Ieri, Click! i-a înmânat cheia de la superbul Ford Fiesta. Mii de români au stat cu sufletele la gură şi au sperat să câştige marele premiu de la concursul care a îmbogăţit cititori din toate colţurile ţării.

Extragerea a avut loc în cadrul emisiunii "Cronica Cârcotaşilor", de la Prima TV, iar una dintre „bebeluşe" a ales plicul câştigător. Norocul i-a surâs lui Vasile Caramarin din Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna. Însoţit de soţia sa, Livia, bărbatul ne-a vizitat ieri la redacţie.

"Nu-mi vine să cred că am câştigat maşina asta frumoasă. Copiii mei s-au bucurat cel mai mult! Chiar dacă eu nu mai pot conduce, mi-au promis că mă vor plimba ei cu maşina!", ne-a spus Vasile, care mai are şi doi nepoţi.

Câştigătorul, fost militar, nu ratează nici un număr din ziarul preferat, iar la concurs a trimis două plicuri. Din cauza unor probleme de sănătate, Vasile nu mai poate şofa, însă maşina o vor lua cu rândul cei doi copii ai săi, fata de 42 de ani şi băiatul de 39 de ani. Când a văzut autoturismul, câştigătorul nostru aproape a izbucnit în plâns de fericire. "Mulţumesc, Click! Mi-aţi făcut sărbătorile mai frumoase. Le doresc tututor cititorilor să aibă norocul meu", a conchis marele câştigător. 

Mai multe