FOTO «Carol ar trebui să deschidă testamentul». Cine spune asta la 1 an de la moartea lui Şerban Ionescu

21 noiembrie 2013 20:45   Actualitate
Ultima actualizare:

A fost o zi tristă şi foarte tensionată pentru familia regretatului Şerban Ionescu, care a comemorat 1 an de la moartea actorului. Se pare că fiul lui maestrului şi-a pierdut cumpătul şi a sărit să-l ia la bătaie pe unul dintre fotoreporterii prezenţi la cimitir. Avocatul Magdei Catone a explicat la Kanal D gestul adolescentului.

Carol, fiul lui Şerban ionescu, a fost protagonistul unui episode destul de urât. Tânărul de 18 ani şi-a pierdut cumpătul chiar în ziua în care comemorează un an de la pierderea tatălui său.

Avocatul fostei soţii a actorului, Bogdan Pavel, a explicat în cadrul emisiunii "WowBiz" gestul băiatului:

"Carol a fost agresat pe drumul spre casă de paparazzi. A purtat o discuţie cu fotoreporterul, care a înţeles şi a plecat. Problema lui Carol nu era integritatea lui fizică, ci băiatul îşi făcea griji pentru mama lui. Magda Catone a vorbit la parastas cu soacra ei. După acest incident, de frică, băiatul nu a mai mers la cimitir ca să comemoreze memoria tatălui lui. Nu mi-aş dori ca cineva să fie în locul lui Carol şi să treacă prin tot ce a putut să treacă acest copil în ultimul an", a spus Bogdan Pavel, despre incidental de la mormântul lui Şerban

Avocatul Cătălin Dancu a intervenit şi l-a sfătuit pe Carol să ceară deschiderea testamentului tatălui său, asigurându-l că este în beneficial lui.

"Carol ar trebui să deschidă testamentul în beneficial lui. Şerban Ionescu l-a iubit foarte mult pe Carol şi a vrut să-I demonstreze asta. Carol nu are de ce să se teamă şi pentru binele lui ar trebui să ceară deschiderea testamentului", a declarat avocatul Cătălin Dancu.

FOTO EXCLUSIV Nervi la parastasul lui Şerban Ionescu! Fiul actorului a sărit la bătaie

Mai multe