S-a întors pe scenă cu o piesă retro! Anca Florescu, ex-Laguna, a lansat un nou single

23 noiembrie 2013 12:03   Actualitate
Ultima actualizare:

Mămica unei fetiţe de zece luni, Anca Florescu este mai pregătită ca niciodată se revină în muzică. Fosta colegă de scenă a Nicoletei Luciu a lansat o piesă retro cu care speră să cucerească inimile fanilor ei.

Noul single al Ancăi Florescu, "Heart Collide", se aude deja la posturile de radio unde fără doar şi poate a trezit interesul ascultătorilor. 

"«Hearts collide» reprezintă un nou început, o piesă în care am mare încredere. Sunt sigură că multe persoane se vor regăsi în mesajul piesei şi vor fredona versurile oriunde si oricând", a spus Anca Florescu, citată de urban.ro.

Piesa poate fi ascultată aici:

Primul proiect muzical pentru Anca Florescu a fost trupa Laguna, alături de Nicoleta Luciu. Formaţia a apărut pe piaţa muzicală din Romania în anul 2002. Lansate iniţial sub numele de Face2Face, dar transformandu-se ulterior în Laguna, cele două cântăreţe au făcut furori cu piesa "Alerg", al cărui videoclip era inspirat de pictorialul Playboy al Nicoletei.

Apoi trupa s-a destrămat, iar cele două au urmat o carieră solo. Colega Nicoletei a ales ca nume de scenă, Diana.

După experienţa Laguna, Anca Florescu a lansat "Mi-ai frânt inima", primul single din cariera solo şi a fost implicată în mai multe proiecte cinematografice.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Făcea baie în spumă, dar acum s-a cuminţit. Uite ce cântăreaţă vrea să revină în forţă pe scenă!

Mai multe