FOTO Adina de la Heaven, naşă de profesie! Uite câţi fini are cântăreaţa!

23 noiembrie 2013 9:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Lidera trupei Heaven se va afla duminică din nou în postura de naşă de botez. Adina Postelniciu o va creştina pe fetiţa şoferului cu care cu s-a lovit în trafic în urmă cu aprope două luni.

Deşi are un program încărcat, iar concertele vin pe bandă rulantă, Adina de la Heaven a acceptat din nou să fie naşa de botez a unei fetiţe. Este vorba de copilul şoferului cu care cântăreaţa a fost implicată într-un accident de circulaţie la sfârşitul lunii septembrie.

Adina şi Roxana la botezul de acum două săptămâni

Deşi la momentul respectiv, lidera trupei Heaven a trăit un adevărat şoc, ea a reuşit să treacă peste incident şi nu a stat prea mult pe gânduri când a fost întrebată dacă ar vrea să o creştineze pe micuţă. Evenimentul va avea loc mâine, iar odată cu acest botez Adina va mai bifa o fină.

"Acum două săptămâni am botezat-o pe fetiţa unei bune prietene. A fost un eveniment reuşit. Eu am fost puţin cam încordată, pentru că bebeluşul s-a agitat şi a plâns mult, iar eu am făcut febră musculară. Nu ştiam cum să-l mai ţin să nu-l scap din braţe.

A fost pentru a treia oara când am creştinat un copil. Prima dată am botezat tot o fetiţă, iar a doua oară un băieţel", ne-a spus Adina.

Duminică, Adina se va afla pentru a patra oară în ipostaza de naşă. De data aceasta e o va creştina pe fetiţa şoferului cu care s-a împrietenit în urma accidentului, împreună cu sora ei, Roxana.

Citeşte şi :

Adina de la Heaven, implicată într-un grav accident de circulaţie. Vezi cum se simte artista!

«Îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şansa să văd şi azi lumina zilei». Vezi aici tot mesajul Adinei de la Heaven după accident

Mai ceva ca-n filme! Adina de la Heaven va boteza fetiţa şoferului cu care s-a lovit în trafic

Mai multe