FOTO Transformarea Ritei Mureşan. Uite cum s-a schimbat la faţă în 15 minute, înainte şi după ce a aflat de moartea mamei

24 noiembrie 2013 14:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Rita Mureşan şi-a scos prietenii în oraş la Casa Vernescu pentru a sărbători cum se cuvine împlinirea a 41 de ani. Creatoarea de modă nu a bănuit nicio clipă că petrecerea ei se va termina cu o veste atât de tristă, decesul mamei sale. Uite cum şi-a schimbat designerul dispoziţia în doar câteva minute.

I-a avut alături pe Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu şi Mihai Albu, însă nici toate aceste lume celebre în lumea modei nu au reuşit să-i şteargă de pe chip tristeţea care s-a instalat în sufletul ei, imediat după miezul nopţii. Rita Mureşan a aflat că mama ei s-a stins din viaţă în toiul petrecerii, imediat după ce invitaţii i-au cântat "la mulţi ani".

Discretă din fire, creatoarea de modă a făcut eforturi supraomeneşti să nu le strice celor care se distrau de ziua ei buna dispoziţie, ba chiar mai mult, ea nici măcar nu le-a spus că s-a întâmplat o tragedie.

Rita zâmbeşte larg într-o fotografie făcută cu Andreea Lazăr, iubita lui Luis Lazarus, chiar înainte de aflarea veştii.

Puţin după miezul nopţii ea s-a fotografia alături de invitaţi, veselă şi binedispusă, ca după numai câteva minute, durerea şi suferinţa să i se citească pe chip.

"S-a fotografiat cu Andreea la 00.15 şi încă nu ştia ce avea să se întâmple. Câteva minute mai târziu, în jurul orei 00.30, am văzut-o cu lacrimi în ochi. S-a apropiat de mine şi mi-a şoptit la ureche că mama ei a murit.

Şi-a şters apoi lacrimile şi am făcut o poză. M-a rugat chiar să nu le spun celorlalţi pentru a nu le strica buna dispoziţie. Eu nu am putut să mai rămân, pentru că figura mea i-ar fi divulgat secretul", ne-a povestit Luis Lazarus, cel care i-a fost alături creatoarei de modă de ziua ei. 

Clipe grele pentru Rita Mureşan! I-a murit mama chiar de ziua ei. Creatoarea de modă ştia ce se va întâmpla

FOTO Prima reacţie a Ritei Mureşan după moartea mamei sale. Dă dovadă de multă tărie

Mai multe