Înconjoară planeta să facă sex cu 100.000 de bărbaţi

24 noiembrie 2013 15:30   Actualitate
Ultima actualizare:

Natura nu a înzestrat-o cu un corp de sirenă şi chip de înger, însă i-a dat o ambiţie de fier. Poloneza Ania Lisewska, de 21 de ani, vrea cu orice preţ în Cartea Recordurilor şi pentru asta a promis că face sex cu 100.000 de bărbaţi.

Ania Lisewska a început maratonul sexual la 24 mai, în Varşovia. După ce a împrăştiat vestea în toată lumea explicând că vrea cât mai mulţi bărbaţi care să facă sex cu ea, Ania a anunţat la sfârşitul lunii septembrie că a reuşit să facă sex doar cu 450 de bărbaţi. Deci ar mai avea de „executat"... 99.550.

Pentru a-şi vedea visul cu ochii, Ania s-a organizat mai temeinic: a creat o pagină de Internet (n.n. www.sexrecord.net) şi aşteaptă înscrieri.

A explicat că voluntarii au la dispoziţie 20 de minute să „termine" şi trebuie să fie de acord ca actul sexual să fie filmat pentru a nu exista dubii la omologarea Guinness. Bărbaţii însuraţi vor avea chipul blurat. În august a reuşit să facă sex cu 50 de bărbaţi în 14 ore şi i-a plăcut.

Ania s-a filmat cu toţi tipii cu care a făcut sex

Însă cum polonezii nu s-au înghesuit să o ajute, Ania a anunţat că începe luna aceasta un turneu mondial să-şi satisfacă toţi fanii din lume.

Ea vrea să treacă şi prin ţara noastră, dar şi prin lumea arabă, dacă pune la punct detaliile deplasării. Nu va vizita ţările unde s-au înscris mai puţin de 20 de bărbaţi. Ca bonus, Ania e dispusă să facă sex şi fără prezervativ! Evident, dacă vede un certificat conform căruia respectivul nu s-a întâlnit niciodată cu... SIDA. Pentru a-şi împlini visul, Ania va face sex 33.183 de ore.

Mai multe