EXCLUSIV Nidia Moculescu a făcut avort? Fostul iubit al mamei ei face noi dezvăluiri!

26 noiembrie 2013 21:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Fata compozitorului Horia Moculescu a şters urmele trecutului amoros pe care l-ar fi avut cu fostul iubit al mamei ei, Cristi Marin. Bărbatul susţine că Nidia ar fi fost însărcinată cu el în două luni, dar s-a hotărât recent să facă avort. 

Nidia Moculescu nu vrea să mai aibă de-a face cu Cristi Marin. Dacă acest lucru este o certitudine, sarcina ei stă sub semnul întrebării. Cristi Marin, bărbatul care s-a iubit în paralel atât cu Mariana Moculescu, cât şi cu fiica acesteia pe care ar fi lăsat-o gravidă a declarat pentru Click! că Nidia l-a anunţat recent că a făcut întrerupere de sarcină.

"Am fost de acord iniţial cu sarcina. Mi-a trimis şi dovada, un test de sarcină, pozitiv. Chiar eram dispus să o primesc pe Nidia să locuiască la mine acasă. După mai multe discuţii, ea a decis, însă, că e mai bine să facă avort medicamentos. Tot ea a lansat si ipoteza că poate nu eram eu tatăl copilului ei. A făcut ce trebuia. Nu era frumos să chinuim un suflet nevinovat", ne-a spus Cristi Marin.

Dacă Cristi Marin s-a împăcat cu gândul că nu va mai deveni tătic, Nidia Moculescu susţine că nu a avut nico relaţie cu acest bărbat şi că nici nu se poate pune problema unei sarcini. 

"Cristi Marin era atât de obsedat de mama, încât poate să spună că s-a culcat cu ea, cu mine, cu tata, cu menajera familiei şi cu căţelul, Max. O să dea socoteală în instanţă", a spus recent Nidia pentru Click!.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Horia Moculescu o să ia foc! Nidia, însărcinată în două luni cu fostul iubit al Marianei?

EXCLUSIV Mariana Moculescu acuză: «A avut o relaţie şi cu mine, şi cu fata mea!»

EXCLUSIV Moculescu: «Nidia l-a dat în judecată pe fostul iubit al maică-sii»

Mai multe