Imagini de pus în ramă. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk, sărut franţuzesc

26 noiembrie 2013 21:10   Actualitate
Ultima actualizare:

La începutul lunii, Andreea Marin şi iubitul ei Tuncay Ozturk au fost la Chişinău pentru a susţine o conferinţă de presă. Cei doi au oferit imagini rare fotografilor, pe care nu ai ocazia să le vezi în fiecare zi, având în vedere că vedeta este o persoană extrem de discretă.

În urmă cu ceva timp, ANdreea Marin şi-a tratat problemele de sănătate la un spital din Turcia. de-acolo nu a plecat doar vindecată, ci şi cu o mare iubire în suflet, întrucât l-a întâlnit pe fizioterapeutul Tuncay Ozturk, cel cu care s-a logodit recent. Pentru a promova reţea de spitale din Turcia, Andreea Marin şi iubitul ei au fost  la începutul lunii noiembrie, în Chişinău.

În incinta unui hotel de lux, aceşti au susţinut o conferinţă de presă, iar după aceea au oferit şi câteva interviuri jurnaliştilor de peste Prut. Fosta zână a surprizelor nu s-a putut stăpâni, şi l-a sărutat pe iubitul mai tinerel în faţa camerelor. La un moment dat, a profitat de o pauză şi i-a aranjat manşeta de la cămaşă, apoi l-a privit galeş pe Tuncay. E clar! Zâna e super îndrăgostită.

Mai multe