VIDEO Ce a spus Dani Oţil după ce a văzut-o pe Mihaela Rădulescu bătută

27 noiembrie 2013 6:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Dani Oţil le-a împărtăşit prietenilor virtuali impresiile sale după ce a încercat să vadă clipul piesei «Tăcerea din Ochi» a trupei Taxi, în care Mihaela Rădulescu joacă rolul unei femei care este bătută crunt.

Imaginile l-au afectat foarte mult pe iubitul Mihaelei Rădulescu, el recunoscând că nu a avut tăria necesară să se uite la clip pânî la capăt.

«Prea bun. prea dur. Nu l-am vazut niciodata pana la capat. Pentru ca nu pot», a scris el în dreptul clipului.

Mihaela Rădulescu a acceptat provocarea celor de la Taxi şi a interptretat rolul unei mame iubitoare pe care soţul o bate cu pumnii şi palmele în prezenţa celui mic. În punctul culminant, bărbatul o loveşte cu piciorul în abdomen, iar vedeta TV se ghemuieşte pe podea. Nefericită, ea îşi face bagajul pentru a părăsi căminul conjugal. Spre finalul clipului, Mihaela recunoaşte că a jucat doar un rol, iar actorul care a lovit-o, din postura soţului, îi cere iertare. Când revine la viaţa reală, bărbatul o pălmuieşte pe femeia care îl aşteaptă acasă.

Trupa Taxi a lansat, luni, 25 noiembrie, clipul melodiei "Tăcerea din ochi", cu ocazia Zilei Internaţionale pentru Eliminarea Violenţei asupra femeilor. Filmuleţul este dedicat tuturor femeilor abuzate fizic şi psihic din România.

VIDEO

Mai multe