Adele, Jon Bon Jovi, Toni Braxton şi Rihanna în această seară la TVR 2!

27 noiembrie 2013 13:25   Actualitate
Ultima actualizare:

Emoţiile concurenţilor de la emisiuna „8 într-o barcă" sunt tot mai mari, iar competiţia pentru marele premiu de 10.000 de euro este din ce în ce mai strânsă.

În ediţia trecută, la emisiunea „8 într-o barcă" a „a plouat" cu note de 10, astfel încât concurenții sunt și mai motivați să facă o impresie cât mai bună în continuare. Azi, miercuri, 27 noiembrie, la TVR 2, de la ora 20.10, telespectatorii vor putea vedea cum au evoluat în cea de-a opta ediţie a acestei competiţii, tinerii concurenți: Alma, Andi, Francesca, Selatin, Ruxandra, Andreea, Cătălin, Andrada, Evelyne şi Noni. Emisiunea este difuzată simultan pe TVR HD şi online pe TVR+.

Andi şi Andrada vor interpreta în duet piesa „Parole, parole", cea care i-a adus alături în anul 1973, pe Dalida şi pe Alain Delon, în versiunea în limba franceză a acestei celebrei piese.

Alma, cea care conduce clasamentul general după cele 7 ediţii ale emisiunii, a pregătit o interpretare proprie a melodiei a cântăreţei Adele, „Hometown Glory", iar Selatin, care ocupă locul doi în clasamentul general, îşi testează capacităţile vocale pe o piesă compusă chiar de tatăl lui.

Juriul emisiunii

Adele nu este singura artistă ale cărei piese sunt puse în scenă în ediţia a opta a emisiunii, concurenţii pregătind hituri de colecţie ale lui Jon Bon Jovi, Toni Braxton şi Rihanna, precum şi piese interpretate în duet, trio sau momente artistice de grup.

Mai multe