Andrei Leonte a enervat teribil un francez: «A intrat în panică şi-a început să ţipe»

28 noiembrie 2013 15:15   Actualitate
Ultima actualizare:

Ultima zi de filmari pentru noul clip al lui Andrei Leonte, "Te sun eu" a fost cea de dupa returul Romania - Grecia si a inceput dis de dimineata, cand amintirea infrangerii era inca destul de proaspata. Cu toate acestea, intreaga echipa s-a intalnit 5:45 in centrul istoric al Bucurestiului si au inceput pregatirile pentru ultimile cadre, la lumina răsaăritului de soare..

"Era un frig de crapau pietrele si-am inceput sa ma plimb de ici-colo ca sa nu inghet. La un moment dat am auzit pe cineva care ma striga: My friend, my friend!! si apare un tip cu o sticla de votca in mana care ma tot intreba intr-o engleza stalcita de un hotel de care nu auzisem in viata mea", ne povesteste Andrei.

Cum "turistul" aparent francez se ratacise, artistul nostru a incercat sa-l ajute si i-a cautat pe telefon hotelul de care vorbea.

"Cred ca am stat vreo 10 minute cu el si intr-un final ii spun ca i-am gasit adresa hotelului. A inceput sa-mi multumeasca si sa-mi spuna ca era chiar ratacit si nimeni nu-l ajuta fiindca toti credeau ca e grec... Nu m-am putut abtine si am inceput sa rad dar i-am aratat directia in care trebuia sa mearga, la care el a intrat in panica si-a inceput sa tipe ca si eu il cred grec si-l trimit in directia gresita", ne-a povestit Andrei razand, incheind ca "daca vedeti vreun francez ratacit prin Centrul Vechi, spuneti-i ca e la Universitate hotelul."

Mai multe