Robert Turcescu a câştigat războiul cu Mircea Badea! Umilinţă maximă pentru prezentatorul de la Antena 3

2 decembrie 2013 16:13   Actualitate
Ultima actualizare:

Jurnalistul Robert Turcescu a câştigat procesul cu Mircea Badea, în urma căruia prezentatorul de la Antena 3 trebuie să-i plătească daune morale în valoare de 1 leu. Sentinţa poate fi atacată cu apel.

Potrivit site-ului paginademedia.ro, pârâtul trebuie "să publice, pe cheltuiala sa, considerentele şi dispozitivul prezentei hotărâri în trei ziare de largă circulație, după rămânerea definitivă a hotărârii". Mircea Badea trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată, în valoare de 6.008 lei.

Mircea Badea a fost dat în judecată pentru ameninţări şi instigare la violenţă, după ce o emisiune "Sinteza zilei" din luna martie.

"Dacă aș trece pe un drum de munte și în stânga e o prăpastie și așa cu două degețele se mai ține de o frunzuliță vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermănos, d-asta (...) nu numai că nu îl ajut, mă întorc cu spatele și plec. (...) Dacă vreodată în această viață voi avea ocazia să le fac rău, o să le fac rău. Meticulos, încet și determinat", a spus Mircea Badea, făcând referire la Dan Tăpălagă, Sabin Orcan, Dan Turturică și Robert Turcescu.

Mai multe