Ramona Bădescu, aniversare de lux! Vedeta a avut un tort-surpriză

2 decembrie 2013 16:06   Actualitate
Ultima actualizare:

A împlinit 45 de ani şi a preferat să marcheze momentul alături de familie. Ramona Bădescu a avut parte de o petrecere de cinci stele de ziua ei.

Ramona Bădescu a avut parte de o petrecere spectaculoasă, joi seara. Cu ocazia aniversării a 45 de ani, frumoasa brunetă originară din Craiova şi-a adunat familia, prietenii şi apropiaţii pentru a marca acest moment personal. Încă de la ora 19.00 sala hotelului de lux Premier Palace, din Capitală, a început să se umple iar atmosfera a fost întreţinută de band-ul complexului, apoi de SuperChill, trupa emisiunii "Duminica în familie", de la TVR 1, dar şi de Daniela Gyorfi a avut şi ea un moment incendiar, aşături de dansatorii ei.

Nici sărbătorita nu s-a lăsat mai prejos, Ramona Bădescu a încins scena cu melodii în limba italiană sau melodii din repertoriul Mariei Tănase, precum "Mărioară de la Gorj", acompaniată la nai, de Nicolae Voiculeţ.  Un moment emoţionant a fost acela când Ramona a dansat cu tatăl său.  Toată lumea s-a strâns în jurul lor şi au urmărit scena, iar la final au aplaudat. 

Prezentatoarea tv şi-a răsfăţat invitaţii cu multe bunătăţi tradiţionale, printre care şi berbecuţ la proţap.

Tot în aceeaşi zi a fost şi aniversarea managerului Premier Palace, Dumitru Marian, iar acesta a sărbătorit-o împreună cu Ramona. Două torturi cu chipurile celor doi au fost savurate de petrecăreţi.    

Mai multe