Adrian Cristea, la un pas să dea nas în nas cu Bianca

2 decembrie 2013 18:39   Actualitate
Ultima actualizare:

S-au despărţit în urmă cu un an, dar aproape nimeni nu crede că între Adrian Cristea şi Bianca Drăguşanu chiar nu mai este nimic, cu toate că roşcata s-a măritat în septembrie cu Victor Slav.

Adrian Cristea, care acum joacă la Steaua, intenționa să-și serbeze ziua de naștere weekend-ul trecut, însă, din pricina antrenamentelor a fost nevoit să renunțe la petrecere.

Născut pe 30 noiembrie, fotbalistul și-ar fi dorit să petreacă duminică seară, nu sâmbătă, când a împlinit 30 de ani. Motivul l-a reprezentat faptul că fosta lui iubită, Bianca Slav, își prezenta colecția de haine în prima seară a festivalului de modă în aceeași locație în care ar fi vrut să dea petrecere, dar într-o altă sală a restaurantului.

Însă planurile fotbalistului, care urmărea să se întâlnească cu roșcata, au fost date peste cap de Laurențiu Reghecampf, antrenorul echipei la care joacă, care i-a interzis să iasă din cantonament. Fotbalistul a fost invitat și azi la festivalul de modă, unde are mari șanse să dea nas în nas cu Bianca, însă nu a confirmat invitația, din același motiv pentru care nu și-a putut serba ziua.

FOTO Bianca a clacat după 7 ore de stat în picioare

FOTO Momentul în care Bianca Drăguşanu s-a întâlnit cu Adrian Cristea şi l-a pupat!

Mai multe