Gafă de proporţii a Biancăi Drăguşanu! Ce a putut să spună despre Cătălin Botezatu!

2 decembrie 2013 22:19   Actualitate
Ultima actualizare:

I-a fost iubit şi a învăţat-o tot ce ştie în materie de modă. Bianca şi Cătălin Botezatu au avut o relaţie presărată cu împăcări şi despărţiri, însă se pare că roşcata nu ştie atât de multe lucruri despre fostului iubit.   

După ce i-a urat toate cele bune cu ocazia zilei de naştere şi s-a scuzat că nu a ajuns la petrecerea din weekend pe care celebrul designer a organizat-o, Bianca Drăguşanu a făcut o gafă de zile mari. "Îmi pare rău că nu am fost la ziua lui, dar îi promit că la anul, când va împlini 50 de ani, voi veni sigur", a spus roşcata într-o intervenţie telefonică la Antena 1.

Invitaţii lui Dan Capatos i-au atras însă imediat atenţia roşcatei că fostul său iubit a împlinit doar 47 de ani şi că se înşeală asupra vârstei designerului. "Cred că voi nu ştiţi de fapt câţi ani face Cătălin", a încercat Bianca să dreagă busuiocul.

Văzând că nu poate să o dea la întors, roşcata a explicat de ce a greşit . " Mama împlineşte 50 de ani la anul şi cred că am încurcat anii. Eu aşa am crezut", a conchis Bianca.  

Mai multe