FOTO Fotomodele, maşini de lux şi colecţii de arme. Cum arată viaţa unui jucător de poker multimilionar

3 decembrie 2013 13:29   Actualitate
Ultima actualizare:

Un jucător de poker multimionar a devenit cunoscut drept un adevărat playboy după ce a postat o serie de fotografii care surprind viaţa lui extravagantă.

Dan Bilzerian din Los Angeles a ajuns să strângă peste 100 de milioane de dolari, majoritatea din jocuri de noroc. Bărbatul de 32 de ani are peste 100.000 de prieteni pe Instagram şi toţi î

Într-una dintre fotografii, o blondă topless apare lângă o focă într-o piscină. „Un prieten chiar a adus o focă şi a pus-o în piscină", a scris Dan lângă.

Maşinile de lux şi armele sunt şi ele la ordinea zilei pentru multimionar. Americanul are mai multe automobile foarte scumpe, iar într-una dintre poze, Dan îşi expune colecţia de puşti şi pistoale.

"Cea mai mare teamă a mea e că cineva o să îmi intre în casă şi nu o să pot decide cu ce armă să îl împuşc", este mesajul care însoţeşte imaginea cu o duzină de arme.

Dan a descoperit pasiunea pentru poker în timpul facultăţii.

"Am rămas falit în anul doi de facultate, mi-am jucat toţi banii, am vândut nişte arme, am făcut 10.000 de dolari, m-am dus în Vegas, am făcut 187.000 de dolari şi m-am întors la şcoală", a povestit el într-un interviu.

De atunci, Dan a câştigat mai multe turnee de poker, printre care World Series of Poker din 2009. Mai mult, americanul este co-fondatorul unui site de poker, Victory Poker.

Dan apare mereu înconjurat de fete

Dar stilul de viaţă şi-a pus amprenta asupra sănătăţii. După o excursie de patru zile în care a făcut mult snowboarding şi nu a dormit deloc, Dan, care avea pe atunci 25 de ani, a făcut un atac de cord.

În august 2011, după mai mult zboruri între Maui şi Las Vegas pentru turnee de poker, Dan a făcut un embolism pulmonar.

Din fericire, bărbatul a trecut peste problem de sănătate şi, deşi pare un băiat rău, vrea să îşi schimbe imagimea: s-a implicat în numeroase acţiuni caritabile şi a donat bani victimelor dezastrelor naturale şi persoanelor cu dizabilităţi.

Una dintre maşinile lui, după un accident

Mai multe