EXCLUSIV Bianca, plătită cu 16.000 € ca să prezinte o emisiune

3 decembrie 2013 17:05   Actualitate
Ultima actualizare:

Revenirea roșcatei în televiziune îi aduce un salariu fabulos: 16.000 euro pe lună. Emisiunea de divertisment pe care o va prezenta Bianca se va transmite pe Antena Star, primul canal celebrity news din România, care va emite în locul Antenei 2. Ea a început deja filmările la show-ul pe care îl va prezenta în curând.

Deși roșcata nu s-a grăbit să confirme știrea că va avea propriul show, Simona Gherghe a spus, zilele trecute, în direct pe post, că Bianca va fi colega ei.

"A semnat cu Antena 2. O să facă o emisiune acolo!", a spus Simona Gherghe în emisiunea ei. Bianca și-a făcut debutul ca asistentă la emisiunea "Un show păcătos" a lui Dan Capatos. Presa a supranumit-o "blonda lui Bote", însă, cu timpul, s-a dedicat pasiunii sale pentru haine.

A renunțat la televiziune și și-a deschis un atelier de croitorie. Acum, va avea , însă, ceea ce a visat dintotdeauna: o emisiune tv. Astfel, de acum, în familia Slav vor fi doi prezentatori, pe domenii diferite, Bianca pe divertisment, Victor la Meteo.

FOTO Bianca Drăguşanu şi-a prezentat colecţia la Fashion Week! Îţi plac hainele ei?

Mai multe