FOTO EXCLUSIV Faceţi infarct, nu alta! Ghiciţi vedeta care a venit cu «păsărica» şi fundul în vânt, la un eveniment monden!

3 decembrie 2013 20:21   Actualitate
Ultima actualizare:

Ne-a obişnuit cu apariţii nonconformiste şi se pare că nu se va dezice de stilul ei vestimentar. De data aceasta s-a întrecut pe ea!  Oana Zăvăoranu a venit la un eveniment monden cu părţile intime la vedere.

Împreună cu prietena ei, cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu a conceput o colecție de haine care a fost lansată marţi seara, cu ocazia deschiderii unui magazin nou  în mall-ul Promenada din Bucureşti.

O mulţime de vedete precum Antonia, Andra, Giulia Anghelescu, Gina Pistol sau Cristina Spătar au fost prezente la eveniment şi au purtat ţinute elegante. Aproape toate au strălucit în rochiţe care mai de care mai sofisticate şi mai dantelate, mai puţin Oana Zăvoranu. Deşi evenimentul impunea un dress code, aceasta a venit cu o ţinută  sport, nonconformistă, în stilu-i caracteristic.

Aceasta a preferat să-şi pună în evidenţă formele frumoase cu o pereche de colanţi gri, lungi până sub subţiori, peste care a pus o bluză sport, scurtă până la buric. Pentru că pantalonii erau extrem de mulaţi, anumite părţi ale corpului au ieşit în evidenţă, fără ca purtătoare să-şi fi dorit în mod special acest lucru. Păsărica dar şi funduleţul obraznic al Oanei au putut fi admirate de toată lumea.

La acest outfit original, Zăvo a "asortat" cizme cu toc şi găurele.

Mai multe