Andreea Bălan are o clonă. Vezi ce solist a intrat în pielea cântăreţei

4 decembrie 2013 14:24   Actualitate
Ultima actualizare:

În această seară la „Te cunosc de undeva" fosta solistă de la Andre are parte de o surpriză.

Pentru că Andrei Leonte a fost invitat special în show-ul de la Antena 1 şi s-a transformat în Andreea Bălan. Fostul câştigător de la X Factor a fost greu de recunoscut chiar si de catre cei mai apropiati prieteni. Sutienul cu pene, chilotii portocalii cu franjuri pantofii cu toc, o peruca blonda si o sedinta de machiaj de peste 4 ore l-au transformat pe Andrei in sora geamana a Andreei Balan.

"A fostul cu totul si cu totul altceva pentru mine. M-am pregatit vreo saptamana iar fiecare pas era ceva ce nu mai facusem pana atunci: m-am epilat, am invatat sa dansez, am urcat pe tocuri, am dansat pe tocuri si am fost mai impodobit decat am crezut ca pot cara vreodata. Andreea e eroina mea...e foarte greu ce face ea pe scena" ne-a povestit artistul.

Andrei a facut echipa cu Mike Diamondz si a incercat sa o impresioneze pe Andreea Balan care face parte din juriu dar care va fi cu ochii pe Andrei in mod special pentru a vedea cat de bine reuseste sa o imite."Din start nu-mi era tocmai la indemana momentul iar faptul ca era si Andreea acolo a ingreunat cu atat mai mult lucrurile. Era vorba de show-ul ei si ...de ea insasi, pana la urma. N-a fost usor dar cred ca am reusit s-o conving." ne spune Andrei care se pregateste de lansarea noii sale piese " Te sun eu".

Mai multe