EXCLUSIV Fetiţa Andreei Marin nu se înţelege cu iubita tatălui ei

5 decembrie 2013 17:26   Actualitate
Ultima actualizare:

Lavinia Pârva nu are o relaţie foarte bună cu Violeta, fetiţa iubitului ei, Ştefan Bănică, şi a fostei soţii a acestuia, Andreea Marin. Puştoaica a acceptat-o foarte greu pe noua femeie din viaţa tatălui ei, în timp ce pe turcul mamei sale l-a plăcut încă de la început.

Lavinia Pârva nu se înţelege prea bine cu fetiţa iubitului ei, Ştefan Bănică. Se pare că fetiţa Andreei Marin a avut la început reţineri mari faţă de femeia care l-a vrăjit pe tatăl ei.

Violeta, fetiţa în vârstă de 6 ani a celor doi, a acceptat-o mult mai greu pe noua parteneră de viaţă a artistului, însă, cu timpul, ea a înţeles că între părinţii ei nu mai există cale de împăcare.

Apropiaţii acestora susţin că cel mai greu moment pentru fetiţa celor două vedete a fost atunci când Lavinia Pârva s-a mutat în casa lui Ştefan Bănică. Interesant este că pe iubitul mamei sale, fizioterapeutul turc Tuncay Ozturk, micuţa l-a plăcut de prima dată şi l-a acceptat mult mai uşor.

Tuncay s-a operat ca să-şi rezolve nişte probleme de sănătate mai vechi (Foto: Alex Muscaliu)

Cu toate că nici tatăl ei, Ştefan Bănică, nu o neglijează, Violeta petrece foarte mult timp cu iubitul mamei sale. De alt­fel, în toamnă, înainte de începerea şcolii, copila a petrecut câteva zile de vacanţă la Telega alături de mama ei şi de partenerul acesteia, ca o adevărată familie.

Pentru că iubitul ei are mâna în ghips, la volan a urcat Andreea

Între momentele de tandreţe cu Andreea Marin şi exerciţiile de yoga, turcul s-a ocupat şi de Violeta, cu care s-a jucat ore în şir, un alt semn că cei doi s-au apropiat foarte mult.

Tuncay Ozturk s-a mutat în Capitală, nu înainte de a-şi achiziţiona un apartament aici, pentru a fi mai aproape de "Zână". Fizioterapeutul lucrează la filiala de la Bucureşti a cunoscutei clinici „Acibaden", din Istanbul.

Momentan, Tuncay a luat o pauză pe plan profesional. Fizioterapeutul nu se va mai putea ocupa de sportivii români, din cauză că s-a operat la mână, el fiind nevoit să-şi rezolve nişte probleme de sănătate mai vechi. Tuncay Ozturk a fost surprins de fotoreporterii Click!,  alături de Andreea Marin, în zona Stadionului Naţional.

De aici, cei doi au plecat spre Colentina, alături de o cunoştinţă. "Zâna" şi iubitul ei, dar şi persoana cu care se întâlniseră au intrat într-un restaurant turcesc "de cartier". Aici au petrecut aproximativ 40 de minute. La ieşire, s-au îmbrăţisat cu toţii, după care au dat să plece, Andreea urcând la volan. Cineva a atenţionat-o pe "Zână" că are cauciucul lăsat, dar ea a ignorat acest lucru, plecând alături de iubitul său spre o destinaţie necunoscută.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au fost surprinși împreună de paparazzi la începutul lunii septembrie. La numai câteva zile, cântărețul a recunoscut public relația cu focoasa brunetă.

Lavinia nu i-a intrat în graţie Violetei

Episodul din toamna acestui an a fost aidoma celui din toamna anului 2011, când Lavinia Pârva a fost surprinsă de fotoreporterii Click! intrând în scara blocului unde Ştefan Bănică avea un apartament. Cei doi au negat atunci că ar avea o aventură. Totuși, întâlnirea lor a lăsat urme în familia Marin-Bănică. Anul acesta, la începutul lunii ianuarie, Andreea și Ștefan au pus punct unei căsnicii de 7 ani. Singurul lucru care îi mai leagă este fiica lor, Violeta.

EXCLUSIV Fetiţa Andreei Marin îl place pe iubitul turc al vedetei

Bănică o lasă să scoată fetiţa din ţară? Andreea Marin: «Plecăm în vacanţă în Turcia»

FOTO Ce mare şi frumoasă s-a făcut fetiţa Andreei Marin şi a lui Bănică

Imagini de pus în ramă. Andreea Marin şi Tuncay Ozturk, sărut franţuzesc

Mai multe