Iulia Albu a şocat din nou cu apariţia sa. Cine o opreşte?

5 decembrie 2013 21:44   Actualitate
Ultima actualizare:

Iulia Albu a venit în platoul emisiunii cu prietena ei înaripată, găina celebră, îmbrăcată ca un pom de iarnă şi cu nişte ochelari de orb. Ca de obicei, aceasta a criticat vedetele şi în special pe Mihaela Rădulescu, care a apărut pe coperta revistei Elle. "Este o vedetă în exil, care a început mai multe facultăţi şi nu a terminta niciuna, nu mai are nicio emsiune de televiziune şi i-a nota 2 pentru ţinuta ei".

Următoarea care a intrat în colimatorul Iuliei a fost Antonia, care a luat nota 5. Innei i-a dat nota 3, fiind total depăşită. "E o fată foarte frumoasă dar alegerile ei vestimentare sunt nefericite", a comentat-o pe Inna.

Loredana a primit note de 5, 8 şi 6, mai ales că Iulia a fost contactată de stilistul vedetei. Andreea Raicu a făcut greşeala să poarte ceas la oră târzie, iar rochia nu-i place aşa că primeşte nota -5.

Amalia Năstase, care a purtat pantofi aurii, a primit nota -7. Crinas Semciuc a primit nota 10! - "Este un exemplu de armonie şi are atitudine. Nu este un accident, se îmbracă bine", spune Iulia Albu.

Mai multe