Raluka a încins scena la Balul bobocilor

6 decembrie 2013 16:33   Actualitate
Ultima actualizare:

Petrecere până dimineaţa, cu muzică şi concurs de frumuseţe. Aşa s-au distrat studenţii de la Universitatea „Titu Maiorescu” (UTM) din Capitală. Atmosfera incediară a fost asigurată de interpreţi „pe val” printre tineri, Raluka, DJ Sava şi Ami.

Peste patru sute de studenţi în anul I de la „Maiorescu" au umplut joi seara clubul unde a fost organizat „Balul bobocilor". S-au îmbrăcat care mai de care mai elegant şi au venit cu chef de distracţie.

Atmosfera a devenit incendiară când pe scenă au urcat interpreţi la modă printre tineri: Raluka şi DJ Sava, care au ridicat lumea în picioare cu melodia „Aroma". Apoi, a apărut Ami, o altă favorită a studenţilor, care a cântat cele mai noi piese ale sale.

Cinci fete şi tot atâţi băieţi s-au urcat pe podium pentru concursul de „Miss şi Mister". Emoţii uriaşe până s-au anunţat câştigătorii: Anita Ciucur, „boboc" la Comunicare şi Alexandru Prodana, anul I la Drept.

„A fost foarte frumos. Studenţii au organizat totul şi ne-am bucurat să fim prezenţi la un moment atât de important din viaţa lor, primul an de studenţie. Mi-am adus aminte de perioada când eram căminist şi mă duceam la astfel de petreceri, unde se stătea până la ziuă. Am stat doar până la ora 2 pentru că aveam cursuri dimineaţa şi nu mă puteam prezenta în faţa studenţilor neodihnit", ne-a declarat Gabriel Ispas, decanul Facultăţii de Drept de la UMT.

Peste 400 de studenţi au ales pe cei mai frumoşi “boboci”

Mai multe