Întâlnire de taină între Andreea Marin şi Cătălin Botezatu

7 decembrie 2013 11:47   Actualitate
Ultima actualizare:

Invitată weekend-ul trecut la ziua designerului, Andreea Marin nu a reuşit să ajungă din pricina repretiţiilor pe care le-a avut la TVR, însă a făcut tot posibilul ca Botezatu să nu se supere pe ea. "Zâna" a aranjat o întâlnire cu sărbătoritul în drumul ei spre casă, pentru a-l felicta şi a-i oferi prima un cadou.

Andreea Marin a fost prima trecută pe lista invitaţilor lui Cătălin Botezatu la petrecerea de pomină pe care a dat-o cu ocazia zilei sale de naştere, scrie www.ziarulring.ro. Deşi nu a putut să ajungă să petreacă alături de designer, mai ales că avea şi ea un motiv de a sărbători, fiind onomastica ei, prezentatoarea TVR nu a trecut cu vederea aniversarea lui Bote.

"Andreea nu a reuşit să vină, dar tot ne-am făcut ziua împreună, într-un fel. Am invitat-o, însă din cauza faptului că sâmbătă a repetat nouă ore pentru show-ul pe care urma să-l prezinte a doua zi, fiind foarte obosită, nu a putut să ajungă la petrecerea din club şi am înţeles-o. A fost iertată! În schimb, ne-am întâlnit înainte de petrecere, în drumul ei spre casă.

Pentru mine a însemnat foarte mult deoarece ea a fost prima care mi-a oferit un cadou şi care a vrut să fie alături de mine într-un mod diferit de cum au fost ceilalţi. Andreea e o persoană specială, sensibilă, cu o delicateţe şi o educaţie deosebite, care mi-a onorat invitaţia altfel decât ceilalţi", a declarat Cătălin Botezatu pentru Ring.

Mai multe