FOTO Mesaj emoţionant pentru Tuncay Ozturk după operaţie din partea fiicei Andreei Marin

8 decembrie 2013 10:31   Actualitate
Ultima actualizare:

Fizioterapeutul turc, care a trecut recent prin momente dificile după ce a fost operat la mână, se bucură de toată susţinerea din partea noii sale familii. Alături lui Tuncay Ozturk i-au stat logodnica, Andreea Marin, dar şi fiica acesteia, Violeta. 

Fetiţa i-a transmis un mesaj emoţionant prin intermediul unui desen. Violeta a aşternut pe o foaie de hârtie mai multe inimioare pe care le-a colorat şi i-a scris noului partener din viaţa Andreei Marin că îl iubeşte.

În faţa unor asemenea declaraţii, fizioterapeutul şi-a găsit  cu greu cuvintele. Iubitul prezentatoarei tv a postat desenul pe pagina lui de Facebook şi le-a mărturosot pritenilor ce a simţit când a primit un asemenea cadou.

"O declaraţie de dragoste. Este una din cele mai puternice pe care le-am primit în viaţa mea. Am primit-o adineauri. Cheia către iubirea adevărată... sau poarta spre iubirea adevărată... O declaraţie de dragoste cu care logodnica mea va fi de acord fără nicio îndoială.

Cred că logodnica mea va fi cea mai mare susţinătoare a acestei relaţii... Cred ca acesta este şi un mesaj prin care îmi spune că este pregătită ca noi să intrăm într-o altă etapă", a scris Tuncay Ozturk la descrierea fotografiei.

Citeşte şi:

Clipe grele pentru Andreea Marin. Iubitul ei a fost operat de urgenţă în Turcia!

Mai multe