EXCLUSIV Vrea o parte din casa în care l-a înşelat pe Sergiu Nicolaescu

8 decembrie 2013 15:12   Actualitate
Ultima actualizare:

Vila din 2 Mai a lui Sergiu Nicolaescu a fost scoasă la vânzare de ultima soţie a regizorului, a aflat Click! în exclusivitate în urmă cu două săptămâni. Surpriză de proporţii, însă: banii obţinuţi din vânzare vor fi împărţiţi de Dana Nicolaescu cu cea de-a doua soţie a regizorului, Gabriela Nicolaescu (62 de ani). Puţini ştiu că Sergiu a divorţat de Gabriela după ce a prins-o cu un alt bărbat chiar în vila de la 2 Mai!

Sergiu Nicolaescu iubea marea şi îi plăcea să-şi petreacă verile în casa de vacanţă pe care o avea în localitatea 2 Mai, din judeţul Constanţa. O casă pe care a construit-o pe vremea când era căsătorit cu Gabriela Nicolaescu (foto alăturat).

Ea era pictoriţă de costume atunci când l-a cunoscut pe maestru. După trei ani s-au căsătorit, iar zece ani mai târziu au divorţat. Nimeni n-a ştiut de ce s-a produs ruptura, însă Click! a aflat că de vină a fost ea.

"Se pare că Sergiu a prins-o cu un bărbat chiar în casa de la 2 Mai. Nu a putut să suporte o asemenea umilinţă şi a divorţat", ne-a povestit o sursă din anturajul regizorului.

Acum, cea de-a treia soţie a maestrului, Dana, 36 de ani, s-a hotărât să vândă vila de la mare. Şi, constrânsă sau nu, se pare că va împărţi suma obţinută cu Gabriela.

Sora regizorului, Iolanda Nicolaescu (87 de ani), ne-a declarat că habar nu are de intenţia Danei, dar Gabriela are tot dreptul la casă: "Gabriela are tot dreptul la o sumă de bani rezultată din vânzarea casei de la mare. Ea a cumpărat terenul pe care s-a construit vila. Şi a contribuit şi la ridicarea casei". Chiar Gabriela Nicolaescu a declarat, pentru "Adevărul", în ianuarie 2013, la scurt timp de la moartea regizorului, că au construit împreună casa: "La vila de la 2 Mai am contribuit masiv. La ridicarea ei, m-am ocupat de construcţie. Dar n-am beneficiat de ea... Era chiar spre finalul căsniciei... Asta a fost".

Tot atunci, însă, Gabriela Nicolaescu a declarat că nu a cunoscut-o niciodată pe Dana: "Nu am căutat niciodată să văd cine e, nu am avut astfel de curiozităţi, le găsesc chiar deplasate. Nu i-am fost niciodată prezentată, nici ea mie... Nu am cunoscut-o". Se pare, însă, că, până la urmă, s-au cunoscut.

În prezent, Gabriela Nicolaescu trăieşte la Constanţa şi este artist plastic. Contactată de Click!, fosta soţie a lui Nicolaescu nu a vrut să comenteze în nici un fel informaţia potrivit căreia văduva regizorului urmează să împartă cu ea banii rezultaţi din vânzarea casei din 2 Mai.

Sergiu Nicolaescu a decedat pe 3 ianuarie, la vârsta de 82 de ani, în urma unor complicaţii cardiace şi pulmonare severe. Trupul neînsufleţit al cineastului a fost incinerat pe 5 ianuarie, la crematoriul Vitan Bârzeşti din Bucureşti, cu onoruri militare, la ceremonie participând familia, prietenii şi apropiaţii regizorului.

Click! a aflat în urmă cu două săptămâni că Dana Nicolaescu caută cumpărătoripentru vila de la 2 Mai. De altfel, ea a fost surprinsă astă-vară în timp ce se afla în vizită la casa de pe litoral

Citeşte şi:

EXCLUSIV Acasă la Iolanda Nicolaescu: «Amintirile cu Sergiu mă mai ţin în viaţă»

Războiul pe averea lui Sergiu Nicolaescu continuă. Iolanda Nicolaescu: «Eu nu recunosc testamentul»

Scandal şi pentru bustul lui Sergiu Nicolaescu

Mai multe