Dezvăluiri despre Alex Velea: «Antonia nu a intervenit în căsnicia lui. Nu poate nimeni să-i spună curvă»

8 decembrie 2013 23:02   Actualitate
Ultima actualizare:

În condiţiile în care Alex Velea şi Antonia nu doresc să vorbească despre natura relaţiei lor, Cătălin Botezatu şi-a asumat rolul de a clarifica o situaţie aflată "în ceaţă" de aproape un an.

Designerul, care o cunoaşte pe Antonia de când ea s-a întors în România, susţine că artista nu i-a despărţit pe Velea şi Ana, soţia lui.

"Antonia nu a intervenit în viaţa familiei Velea în timp ce aceasta avea o căsnicie fericită. Alex şi Ana nu se mai înţelegeau. Din câte ştiu, Alex era separat de mult timp de soţia lui, lucru care nu era cunoscut", a declarat Botezatu pentru Ziarul Ring.

El crede că subiectul "Velea-Atonia" nu este creat pentru promovarea lor în industria muzicală.

"Antonia e un nume mare în muzica românească. Ea nu a intrat în jocul cu Alex Velea pentru că avea nevoie de imagine. S-a întâmplat ceva. Ea este o mamă desăvârşită, îşi iubeşte fetiţa, e o artistă perfectă, iar viaţa de cuplu e doar o problemă personală. Deci nu poate nimeni să o catalogheze curvă sau dezbinatoare de familii, pentru că a intervenit într-o căsnicie care oricum nu mai funcţiona", a explicat creatorul de modă.

Mai multe