«Am patru operaţii! Sunt cusută cu fir de argint». Detaliile operaţiei prelungite prin care a trecut Minodora

10 decembrie 2013 6:13   Actualitate
Ultima actualizare:

A ţinut dieta prescrisă de nutriţionist şi a dat jos 25 de kilograme, însă procesul de slăbire a avut şi efecte neplăcute, respectiv un abdomen lăsat şi grăsime în zona picioarelor şi a şoldurilor, scrie ziarulring.ro.  Fără să stea pe gânduri, artista s-a supus unei intervenţii chirurgicale menite să-i repare imperfecţiunile şi a stat pe masa de operaţie peste cinci ore.

"Mă simt mai bine, mai sunt umflată, dar mă deplasez. Sunt încă bandajată între picioare, sunt tăiată inghinal, am patru operaţii. Mi-au luat surplusul de grăsime de pe picioare, de pe burtă, mi-au făcut o reconstrucţie a muşchiului abdominal şi am scăpat şi de grăsimea de pe şolduri. Operaţia a durat mai mult din cauza muşchiului abdominal care era lipit de perete, era praf, chiar trebuia o reconstrucţie.

Doctorul mi-a spus că într-o lună îmi dă jos bandajele, dar să vedem... Aş mai avea de aşteptat o săptămână. Nu prea ştiu cât o să dureze, depinde de procesul de vindecare. Tăieturile inghinale aştept să se vindece mai repede, că mi-au pus un fir de argint care, spun ei, ajută la vindecare", a precizat Minodora.

Cântăreaţa a mărturisit că ar mai avea o intervenţie estetică de făcut însă îi lipseşte curajul. Ea ar vrea să-şi ajusteze bustul, care şi-a pierdut din fermitate.

Citeşte şi:

După ce s-a operat la burtă, Minodora nu mai face sex două luni!

Mai multe