Marcel Toader încă nu şi-a sărutat iubita

10 decembrie 2013 17:49   Actualitate
Ultima actualizare:

Deşi s-au perindat pe la tv mai multe dudui care au susţinut că au trecut prin patul lui, acum e pentru prima dată când afaceristul vorbeşte despre o relaţie, semn că lucrurile sunt pe bune. În urmă cu două luni, la o petrecere privată, Toader a cunoscut-o pe Mirela Constantin, o tânără de 26 de ani, de meserie solist vocal în Ansamblul Doina Gorjului. Acesta a fost fermecat pe loc de vocea, dar şi de frumuseţea blondei căreia i-a cerut numărul de telefon imediat.

„Mi-a plăcut foarte mult vocea ei. Într-o pauză am stat de vorbă, am discutat despre viaţă şi tot povestind mi-am dat seama că ultimii cinci ani ai noştri seamănă. Ea a fost căsătorită, a divorţat, şi are un copil", a spus Marcel Toader, pentru Click!

Deşi s-a dovedit a fi foarte curajos până atunci, Marcel nu a ajuns la momentul culminant... „Ne-am întâlnit de câteva ori, mai precis de nouă ori, dar nu ne-am sărutat încă. Lăsăm lucrurile să vină de la sine. Am ieşit dintr-un divorţ şi atunci privesc lucrurile altfel. Sunt un om matur şi luăm lucrurile uşor, când o fi, o fi. Simt o atracţie fizică puternică pentru Mirela, dar nu vreau să mă grăbesc", ne-a mai dezvăluit afaceristul.

Marcel Toader și-a adus iubita la tv! Iată ce spune despre relaţia lor!

EXCLUSIV Marcel Toader vorbeşte despre noua femeie din viaţa lui: «Nu vrem să ardem etapele»

FOTO Ea e noua cucerire a lui Marcel Toader? Cât de sexy e

Mai multe