FOTO EXCLUSIV La 39 de ani, o actriţă care a făcut istorie la Pro TV e de nerecunoscut

11 decembrie 2013 11:27   Actualitate
Ultima actualizare:

Chiar dacă toată lumea o ştie de la Pro TV, este greu de recunoscut pe stradă. Asta pentru că se îmbracă şi arată ca o puşctoaică de liceu.

Alina Chivulescu, Bella din "La bloc", are un fizic extraordinar la 39 de ani.

Recent, fotoreporterii Click! au surprins-o la o şcoală din Bucureşti, în timp se stătea de vorbă cu un tătic care venise să-şi ia fata de la cursuri. După ce au schimbat câteva cuvinte, Alina Chivulescu s-a îndreptat spre parcare.

Actriţa s-a consacrat în serialul "La Bloc" difuzat de Pro TV, în care a interpretat timp de nouă sezoane rolul "Bella".

Fostul soţ s-a căsătorit cu verişoara ei

În ceea ce priveşte viaţa personală, Alina Chivulescu are o poveste ca-n filme. S-a căsătorit în 1999 cu omul de afaceri Mihai Cuptor, căruia i-a dăruit un fiu pe nume Michael Alin. Au divorţat în 2003, iar acesta s-a însurat ulterior cu verişoara ei primară, Cosmina. Într-un interviu pentru Click!, noua doamnă Cuptor a vorbit despre acest lucru.

În schimb, Alina Chivulescu şi-a concentrat toată afecţiunea şi atenţia spre băiatul ei. Cei doi sunt mari pasionaţi de filme şi merg frecvent la cinema.

În urmă cu câţiva ani, o serie de imagini cu Alina Chivulescu în sânii goi, dintr-un film din 1996, au făcut senzaţie în presa românească.

Mai multe