Roxana ex-Trident s-a făcut designer de modă

12 decembrie 2013 17:28   Actualitate
Ultima actualizare:

Tânăra mămică a debutat ca designer miercuri seară în cadrul unui fashion show, defilând alături de manechine consacrate şi a făcut o figură bună. Din dragoste pentru design, dar mai ales pentru micuţa ei, pe care Roxana Sârbu adoră să o îmbrace cu haine asemănătoare cu ale ei, s-a născut brandul Orlette, o firmă care face hăinuţe identice pentru mămici şi fetiţele lor.

Aseară, Roxana a participat la prezentarea de modă exclusivistă desfăşurată la cafeneaua Loka Lounge din Bucureşti. Vedeta şi-a prezentat în avanpremieră una dintre creaţiile din prima sa colecţie, pe care o va lansa săptămâna viitoare în cadrul unui eveniment caritabil.

„Sunt pasionată de mică de modă. Practic, a fost prima dragoste. Bunica mea era croitoreasă şi stăteam de mică lângă ea şi vedeam cum coase rochiţe. În clasa a patra am învăţat să trag la maşină, iar după absolvirea liceului m-am înscris la Universitatea de Artă şi Design din Cluj. Şi când cântam, ţinutele de scenă tot eu le trăgeam la maşină. Dar atelierul l-am deschis abia după ce am început să fac haine identice pentru mine şi fetiţa mea, iar majoritatea prietenelor mele sunt mămici de fetiţe. Prima colecţie o lansez săptămâna viitoare", ne-a declarat cântăreaţa.

EXCLUSIV De ce nu mai vrea fetiţa Roxanei ex-Trident la mama ei. «A văzut-o când făcea sex!»

Nu poate să se apropie de fiica ei! Roxana, ex-Trident, a intrat cu forţa la grădiniţa fetiţei

Mai multe