Război la emisiunea Simonei Gherghe: «Tu auzi ce spun? Scoate-ţi cleiul din urechi!»

12 decembrie 2013 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Ce se întâmplă când inviţi în emisiune două femei temperamentale, slobode la gură? A aflat-o pe propria piele Simona Gherghe, în emisiunea ei de joi.

Dana Roba, fosta amantă a lui Nicolae Guţă, şi Adriana Bahmuţeanu s-au războit pe canapeaua din platoul "Acces direct", făcând-o pe Gherghe să se ruşineze cum nu i s-a mai întâmplat de mult.

Conflictul dintre cele două a pornit de la remarcele Danei la adresa lui Guţă, despre care a spus că s-a drogat, că e alcoolic, mincinos şi urât. Bahmu a reacţionat, considerând că tânăra din Timişoara aruncă vorbe grele doar pentru că este geloasă pe Beyonce de România.

Când a intrat o telespectatoare în direct pentru a-i lua apărarea lui Guţă, Dana Roba a întrerupt-o şi a făcut-o pe Simona să încheie convorbirea cu aceasta. "Învaţă să-ţi respecţi interlocutorul", a sfatuit-o Bahmu. "Respect pe cine vreau!", a răspuns timişoranca.

Au urmat mici înţepături pe toată durata emisiunii, iar punctul culminant a fost atins la final, după ce Dana Roba a interpretat o melodie populară din Banat.

"N-a fost ce trebuie", a spus Bahmu. "Ar trebui să mergi la un profesor, să mergi mult la un profesor".

"Am făcut-o la caterincă, nu vreau să mă lansez în muzică. Eu sunt mândră de caterinca mea", a zis Dana Roba.

Adriana Bahmuţeanu a avut de obiectat şi în privinţa ţinutei corpului din timpul interpertării melodiei, dar fosta iubită a lui Guţă n-a înţeles de prima dată la ce se referă. De aici, schimbul de replici s-a aprins.

"Tu ai auzit ce am spus? Scoate-ţi cleiul din urechi!", a tunat Bahmu, iar Simona Gherghe a încercat s-o acopere.

"Doamne! Guţă, mânca-ţi-aş sufletul, bine că ţi-ai făcut altă iubită!... Nu eşti nici prea inteligentă, nici prea slabă şi nici frumoasă!", a continuat Bahmu.

Mica ceartă de mahala dintre cele două s-a desfăşurat şi pe parcursul genericului de final al emisiunii, iar Iuliana Luciu a râs de câteva ori în timp ce mulţumea sponsorilor.

Mai multe