I-a stricat imaginea de «Zână». Mama vitregă a Andreei Marin, pusă pe liber din cauza afacerilor suspecte

13 decembrie 2013 8:51   Actualitate
Ultima actualizare:

Probleme în familia Andreei Marin. Mama vitregă a vedetei tv a fost eliberată din funcţia de director executiv al Direcţiei de Evidemţă a Persoanelor Iaşi, după ce oficiali instituţiei au constatat că aceasta făcea afaceri suspecte în numele instituţiei pe care o coordona.

Căsătorită cu tatăl celebrei Andreea Marin, Renata ocupa funcţia de director al Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor. Conform gandul.info, femeia s-a folosit timp de doi ani, de biroul, angajaţii, datele de contact şi chiar de antetul instituţiei publice în care lucrează, pentru a-şi derula afacerile prin PFA.

Renata Marin s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu tatăl vedetei (Foto: Ora de Iaşi)

Renata Marin a profitat de funcţia deţinută pentru a desfăşura activităţi în paralel, ce i-au rotunjit serios veniturile.

Mai exact, mama vitregă a vedetei a editat ghiduri şi CD-uri pe care le-a vândut autorităţilor locale promovându-le ca fiind "indispensabile" angajaţilor instituţiilor publice, folosind antetul instituţiei şi parafa direcţiei, şi semnătura sa, cu titulatura de director executiv.

Văzând că afacerea are succes, doamna Marin a continuat să editeze astfel de CD-uri şi ghiduri încasând bani pe PFA (persoana fizică autorizată), dar folosind însemnele instituţiei pe care o reprezenta.

Pusă în faţa dovezilor, Renata Marin şi-a susţinut nevinovăţia, însă superiorii ei au decis să o retrogradeze. Ea a fost transferată însă tot pe un post de conducere, iar acum ocupă funcţia de şef serviciu Stare Civilă în cadrul Direcţiei LOcale de Evidenţă a Presoanelor Iaşi.

Mai multe