EXCLUSIV Laurette şi iubitul s-au împăcat de dragul fetiţei

16 decembrie 2013 17:59   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu aduce anul ce aduc Sărbătorile de Iarnă! Cu o săptămână înainte de Crăciun, Laurette şi Mihai, tatăl fetiţei sale, au redevenit un cuplu. Împăcarea s-a produs la aniversarea micuţei Serena, fiica lor ,care la 9 decembrie a împlinit doi anişori. Laurette şi Mihai şi-au dat seama că fiica lor trebuie să crească alături de ambii părinţi.

În luna iulie, Laurette (29 de ani) şi-a luat fetiţa, pe micuţa Serena, şi a părăsit locuinţa în care stătea împreună cu iubitul ei, Mihai, mutându-se cu chirie. La acea vreme, manechinul a justificat despărţirea prin faptul că de la un timp pur şi simplu nu se mai înţelegea cu Mihai şi se certa cu el din nimicuri.

S-a speculat că motivul pentru care cei doi ar fi rupt relaţia pe care o aveau de cinci ani din cauza lui Marcel Toader, care a încercat s-o agaţe pe frumoasa mulatră. Avansurile pe care i le-a făcut fostul soţ al Gabrielei Cristea ar fi declanşat un adevărat uragan acasă la Laurette. Mihai i-ar fi reproşat iubitei lui că a şters mesajele primite de la Toader pe telefonul mobil fără să i le arate.

Din punctul lui de vedere, atitudinea iubitei sale ar fi trădat faptul că aceasta are ceva să-i ascundă. Laurette nu a confirmat, însă, niciodată că mărul discordiei în relaţia lor ar fi fost Marcel Toader.

Înainte de separare, cei doi au locuit în Corbeanca, la vilă

La trei luni de când s-au separat, Mihai a încercat s-o recucerească pe Laurette, ceea ce nu i-a fost foarte greu, deoarece, de dragul fetiţei lor, s-au despărţit în relaţii bune şi au rămas amici.

Chiar dacă atunci, manechinul nu a cedat presiunilor făcute de Mihai, insistenţa acestuia a dat, într-un final, roade. Laurette şi Mihai s-au reîntâlnit la ziua fetiţei lor, care la 9 decembrie a împlinit doi anişori. La petrecere, toată lumea s-a simţit bine, iar momentul le-a trezit celor doi nostalgii de pe vremea când formau o familie. Pe acest fond, s-a produs împăcarea, ei plănuind ca la anul să se mute împreună la casă pe pământ.

„Ne-am întâlnit la ziua Serenei şi am discutat despre împăcare", ne-a confirmat Laurette faptul că între ea şi Mihai lucrurile au reintrat pe un făgaş normal.

Acum, că s-au împăcat, Laurette şi Mihai intenţionează să se mute din nou împreună. Ei plănuiesc ca la anul să se mute într-o casă pe pământ, undeva în vecinătatea Capitalei. Laurette si iubitul ei au mai avut o vilă de lux în Corbeanca, pe care au vândut-o, dar cu mare greutate.

Abia în primăvară, s-a arătat un cumpărător dispus să investească 180.000 € în imobilul impunător, astfel că tranzacţia a fost încheiată. Casa, situată în cartierul „Hystria" din Corbeanca, era dotată cu toate utilităţile, avea trei dormitoare, o baie la etaj, iar, la parter, living şi bucătărie deschisă. În plus, vila dispunea şi de o grădină de 700 mp şi un iaz.

EXCLUSIV Ce spune Laurette despre împăcarea cu tatăl copilului ei

Laurette Atindehou: «Am speranţa că undeva mă aşteaptă jumătatea mea»

Mai multe