Are aspiraţii, nu glumă! Fiica prezicătoarei Carmen Harra, curtată de nepotul lui Băsescu

17 decembrie 2013 6:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Fiica prezicătoarei Camen Harra i-a pus inima pe jar nepotului lui Traian Băsescu. Alexandra a intrat în atenţia nepotului din America al lui Traian Băsescu, iar de Crăciun se vor întâlni pentru prima dată.

Complice, în rol de Cupidon, Carmen Harra a fost deja cucerită de şarmul tânărului şi speră ca fiica ei să-i împărtăşească părerea. La aproximativ 33 de ani, Mihai e american sadea, pentru că de la 16 ani s-a mutat cu familia la Miami, Florida, şi de atunci nu a mai reuşit să ajungă în ţara natală, scrie ziarulring.ro.

"Fiica mea este curtată de nepotul lui Băsescu. Este un băiat înalt, frumos, manierat şi cu mult bun-simţ. Mi-a mărturisit că o admiră foarte mult pe Alexandra şi că ar dori să o cunoască. Doar că fiica mea a fost extrem de ocupată la New York şi va reveni acasă în ajun de Crăciun. De abia atunci se vor întâlni prima dată", a declarat, pentru "Ring", Carmen Harra.

La 27 de ani, Alexandra Harra vrea să devină scriitoare şi recent a apărut pe coperta "Playboy România". După cinci ani de relaţie, tânăra s-a despărţit de prietenul ei. Deşi nu se implică în viaţa amoroasă a fiicei sale, Carmen Harra a cedat rugăminţilor lui Mihai.

"Alexandra îşi stabileşte singură întâlnirile şi când am mai vrut să-i prezint un băiat, m-a rugat să o las să aleagă singură. Mihai m-a impresionat plăcut, am vorbit cu Alexandra şi e nerăbdătoare să îl întâlnească, a mai spus prezicătoarea pentru aceeaşi sursă.

Citeşte şi:

FOTO Cele mai aşteptate poze ale anului 2013: Alexandra Harra goală complet!

Mai multe