Nimeni nu o vrea pe scenă, dar o propunere recentă i-a redat speranţa! Ce ofertă a primit Anca Pandrea

17 decembrie 2013 7:31   Actualitate
Ultima actualizare:

La mai bine de un an de la decesul lui Iurie Darie, Anca Pandrea trăieşte încă cu regretul că nimeni nu o mai vrea pe scena unui teatru. Cu toate aceastea, se pare că actriţa are o şansă de a se reapropia de meseria sa.

Anca Pandrea a mărturisit, la scurt timp după moartea lui Iurie Darie, că singurul lucru care ar mobiliza-o ar fi revenirea pe scenă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. O propunere primită zilele trecute a făcut însă să-i revină speranţa de a se reîntoarce în lumea artistică.

"Am primit o oferă de la un om de afaceri care iubeşte arta şi vrea să-şi deschidă, anul viitor, o şcoală de actorie. Mi-a propus să fiu profesoară acolo", a povestit Anca Pandrea pentru ziarulring.ro.

Actriţa a adăugat că, deşi acest lucru nu înseamnă revenirea ei pe scenă, se bucură foarte tare că s-a gândit cineva să-i propună să devină profesoară.

"Îmi doresc să reiau, într-un fel, acea viaţă pe care am avut-o cu Iura. Faptul că pot să ajut nişte tineri să-şi pună în valoare talentul îmi umple sufletul de speranţă. Poate, cine ştie, voi apuca şi ziua în care îmi va da cineva un rol într-o piesă...", a încheiat actriţa.

EXCLUSIV Anca Pandrea tratează depresia cu mult whisky

Mai multe